Er du vores nye Cloud-udvikler?

VI LEDER EFTER EN DYGTIG CLOUD-UDVIKLER, SOM KAN IMPLEMENTERE VORES NYE CLOUD-LØSNING I AZURE SAMT SIKRE EN SKALÉRBAR PLATFORM.

Lokation:
Aalborg, Danmark

Om jobbet:
I TARGIT arbejder vi på at færdiggøre Cloud-versionen af TARGIT Decision Suite, som skal understøtte TARGIT’s SaaS-strategi. Vi har valgt Azure og Service Fabric som vores fælles Cloud-platform for alle vores SaaS kunder og søger derfor en erfaren Azure-udvikler, som kan medvirke til en succesfuld implementering, samt løbende sikre at platformen automatisk skalerer optimalt i forhold til performance og omkostninger.

Opsummeret vil dine vigtigste opgaver blive:

  • Løbende videreudvikling af vores Azure infrastruktur.
  • Integrere services og værktøjer til overvågning, logning, support og løbende optimering af TARGIT Cloud’s Azure infrastruktur.
  • Etablere og dokumentere processer – herunder udvikling, deployment, release og overvågning – i samarbejde med kolleger i Cloud-teamet.
  • Yde teknisk 3rd level support.
  • Deltage aktivt i det løbende strategiarbejde som sikrer, at vi konstant udvikler TARGIT’s cloud-arkitektur.
For at løse ovenstående opgaver forestiller vi os, at du har følgende faglige kvalifikationer:
  • Gode engelskkundskaber i skrift og tale samt gode kommunikations- og samarbejdsevner.
  • Overblik over og praktisk erfaring med én eller flere cloud-infrastrukturer (ikke nødvendigvis Azure). Vi benytter bl.a. følgende teknologier i dag – kender du nogle af dem, vil det være en fordel:
    • ARM templates, Traefik, Consul, Azure App Service, Azure SQL, Service Fabric, Azure DevOps, Azure AD B2C, OpenID, Application Insights, Jaeger, ELK Stack, Azure Service Bus, CosmosDB.
  • Praktisk erfaring med C#/.NET.


Din daglige gang vil være på vores hovedkontor i Aalborg, hvor hovedparten af vores R&D-team på 20 medarbejdere er placeret. Her får du mulighed for at sparre med særdeles dygtige og erfarne kolleger, som brænder for at lave markedets bedste BI & Analytics produkt. Du vil samtidig blive en del af en international virksomhed, hvor du også vil have jævnlig kontakt med den resterende del af vores R&D-team i Hviderusland.

Hvem er vi?

TARGIT er en ledende udbyder af business intelligence software til et væld af forskellige brancher og virksomheder rundt om i hele verden. Nationalt tæller kundeporteføljen blandt andet Normal, Søstrene Grene og Bianco, og internationalt Monin, Goodwill Industries og Dublin Airport Authority.

Vi er samlet set 70 ansatte fordelt på vores kontorer i Aalborg og Tampa i Florida. Derudover har vi distributører og partnere i en lang række europæiske lande og i Sydamerika.

Vi holder ved vores skandinaviske rødder samtidig med, at vi stræber mod at skabe et dynamisk og udfordrende miljø for alle ansatte med et klart mål om altid at være et skridt foran i en verden, hvor forandring er hverdag. Vi er en fleksibel arbejdsplads, som ønsker at fremme kreativitet, fællesskab og opfindsomhed.

Ansøg nu

Skriv "Ansøgning: Cloud-udvikler" i emnefeltet og send din ansøgning og CV til hr@targit.com hurtigst muligt.


Startdato: Hurtigst muligt

For yderligere spørgsmål til stillingen kontakt Head of Development, Jakob Bak, på tlf. 26286500 eller jb@targit.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!