en

Data Service Workshop

25. februar, fra 9 - 14

Lær hvordan du bringer eksterne data ind i dit TARGIT miljø. 

I forlængelse af vores populære webinar omkring Data Service afholder vi nu en hands-on-workshop, hvor du selv kan prøve hvordan data discovery med TARGIT Decision Suite kan udvide dine muligheder for at inddrage nye datakilder og skabe et helt nyt og data-drevet perspektiv for din virksomhed.
  • Lær hvordan du og andre beslutningstagere i din virksomhed kommer i gang med at forstå sammenhængende i interne og eksterne data.
  • Se hvordan du inddrager eksterne data i dine analyser. Lær om de tilgængelige eksterne datakilder og prøv selv at skabe et analyse miljø, der sammenkobler nye data med data, der allerede er en del af dit BI-miljø.
  • Se hvordan du inddrager nye interne datasæt som Excel ark og mindre databaser 
  • Medbring egne data-ark og få dem ind i TARGITs velkendte visualiseringsmiljø. 

Hands-on
Workshoppen foregår i vores nye undervisningsfaciliteter i Vejle. Vi stiller en PC til rådighed per deltager, så der er rig mulighed for at få hands-on og afprøve teknologien i praksis.

Hvem er det for?
Kan de mål din virksomhed stræber efter blive påvirket af ting i jeres omverden? Har i mange spredte datakilder, fx databaser eller Excel ark, der indeholder information, som ikke i dag er en del af jeres BI-miljø? Så er denne workshop relevant for dig. Det er en forudsætning for deltagelse at du har erfaring med brug af TARGIT. 

Der er kun 8 pladser, så skynd dig at tilmelde dig.

De praktiske detaljer
Hvor: Munkebjerg Hotel i Vejle.
Hvornår: 25. februar fra kl 9-14.
Underviser: Jesper da Silva Endelt, Senior Solution Architect.
Pris: 995,- ekskl. moms.


Prisen dækker udelukkende lokaleomkostninger og forplejning.
Vi gør desuden opmærksom på at det kræver en minimal engangsinvestering i TARGITs Data Discovery Modul (23.000 DKK) for at gøre Data Service funktionalitet tilgængelig for brugerne. Det er ikke en forudsætning for din deltagelse, at du ønsker at foretage denne investering. Se det som en anledning til at teste om det er en relevant investering at foretage.

Pladserne til denne workshop er udsolgt. 


Kontakt os for at komme på venteliste, eller hvilke andre muligheder du har for at komme godt i gang med TARGIT Data Service.