en
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.
Options
Go to last post Go to first unread
Mahmoudi  
#1 Posted : Wednesday, July 24, 2013 5:12:57 PM(UTC)
Mahmoudi
Rank: Member

Groups: extranet\Forum
Joined: 3/21/2012(UTC)
Posts: 7

Hi,

i have a question about the demo version of Targit. Can i connect my personal cube with the targit demo version?
Thanks a lot for the answer.

Bye Behzad
Peter  
#2 Posted : Wednesday, July 24, 2013 5:41:47 PM(UTC)
Peter
Rank: Advanced Member

Groups: extranet\Forum
Joined: 4/1/2011(UTC)
Posts: 39

Yes; use the Management application in to make settings to the servers connections.

If the cubes are on a different server than the server you're installing TARGIT on you must change the service account for the ANTserver to a user having access (can be done in the Windows Control Panel)

Best Regards,
Peter
Mahmoudi  
#3 Posted : Thursday, July 25, 2013 9:06:22 AM(UTC)
Mahmoudi
Rank: Member

Groups: extranet\Forum
Joined: 3/21/2012(UTC)
Posts: 7

Thank you so much!
Users browsing this topic
Anonymous
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error