en
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.
Options
Go to last post Go to first unread
Sylvie Goetgeluk  
#1 Posted : Tuesday, July 22, 2014 10:15:03 AM(UTC)
Sylvie Goetgeluk
Rank: Newbie

Groups: extranet\Forum
Joined: 1/24/2012(UTC)
Posts: 3

hello,

the status of my antserver is 'maintenance'.
I have already stopped en restarted the antserver service, but this does not resolve the problem.
my licence is ok, so what can be the problem then?

thanks in advance for your reply!

kind regards,
Sylvie
Eric Dronen  
#2 Posted : Tuesday, July 22, 2014 9:41:58 PM(UTC)
Eric Dronen
Rank: Member

Groups: extranet\Forum
Joined: 4/14/2014(UTC)
Posts: 5

I realize this is a couple years old, but hopefully it can help if someone else runs into a similar issue... something similar just happened to me when users were trying to log on. They got the message, "The server is in maintenance mode, access denied".

They were trying to log on using "Localhost" and did not enter the server name. I've given instructions (again) of how to enter the server name and pressing the star, so they're automatically logged in next time they open Targit.

Hope this can help someone,
Eric
(Targit 2013 build 6208)
Users browsing this topic
Anonymous
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error