en
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.
Options
Go to last post Go to first unread
Adolfo Figueroa  
#1 Posted : Friday, October 13, 2017 3:08:26 PM(UTC)
Adolfo Figueroa
Rank: Newbie

Groups: extranet\Forum
Joined: 8/12/2015(UTC)
Posts: 2

I've noticed that Line Charts don't appear when there are not two or more consecutive datapoints. Is this how it's supposed to be? Just wanted to make sure in order to modify certain reports.

Adolfo
Ole  
#2 Posted : Monday, October 16, 2017 7:17:31 AM(UTC)
Ole
Rank: Administration

Groups: extranet\Forum
Joined: 4/7/2011(UTC)
Posts: 371

Hi Adolfo,

In versions prior to TARGIT 2017, a line chart would need at least two data points to draw a line between the points. Otherwise it wouldn't appear.

From version 2017 and onward, line charts will work with a "marker", e.g. a dot or a circle, in each data point. With only one data point, you would then see one marker.

Best regards,
Ole
I work as an employee with TARGIT A/S. Any statement made by me in this forum represents my own opinion and state of mind, and is not necessarily related to or representative of TARGIT A/S.

UserPostedImage Ole Dyring
Adolfo Figueroa  
#3 Posted : Tuesday, October 17, 2017 3:43:22 PM(UTC)
Adolfo Figueroa
Rank: Newbie

Groups: extranet\Forum
Joined: 8/12/2015(UTC)
Posts: 2

Thanks Ole. I'm currently running 2015 so that's the problem.
Users browsing this topic
Anonymous
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error