en
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.
Options
Go to last post Go to first unread
Nenad Radulovic Nielsen  
#1 Posted : Tuesday, November 28, 2017 12:08:58 PM(UTC)
Nenad Radulovic Nielsen
Rank: Member

Groups: extranet\Forum
Joined: 9/24/2012(UTC)
Posts: 7

Hejsa,
Jeg har et spørgsmål til Targit Anywhere. Har fået den installeret og kan tilgå via den, men jeg får ikke vist hele toolbare i bunden. Jeg har kun Start, dokumenter, forklaring, bogmærke og del. Jeg kan ikke se nogen steder hvor jeg har mulighed for at vælge kriterie.
Rapporten jeg kigger på har kriterier. Har været inde og kigge i de 2 filer embed.aspx og default.aspx og de er fuldstændig ens.

Er der andre som har oplevet samme problem.

Hilsen
Nenad

Svend Erik Jørgensen  
#2 Posted : Wednesday, November 29, 2017 9:36:50 AM(UTC)
Svend Erik Jørgensen
Rank: Newbie

Groups: extranet\Forum
Joined: 11/13/2015(UTC)
Posts: 4

Hej Nenad.

De kriterier der skal kunne ændres i Anywhere skal først sættes på kriterielinien i Windows klienten. Når det er gjort, så vil der komme en knap der hedder "Kriterier" i Anywhere ved siden af "Forklaring".


Hilsen
Svend Erik
Nenad Radulovic Nielsen  
#3 Posted : Wednesday, November 29, 2017 1:17:47 PM(UTC)
Nenad Radulovic Nielsen
Rank: Member

Groups: extranet\Forum
Joined: 9/24/2012(UTC)
Posts: 7

Hej Sven-Erik
Det virker :)
Tak for hjælpen.

Hilsen
Nenad
Users browsing this topic
Anonymous
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error

We use cookies to improve your site experience, but they also provide us with information on your use of our website.
To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our Privacy Policy. By continuing to browse the site, you are consenting to our use of cookies.

ok