en
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.
Options
Go to last post Go to first unread
Bo Junker  
#1 Posted : Monday, November 26, 2018 3:09:36 PM(UTC)
Bo Junker
Rank: Newbie

Groups: extranet\Forum
Joined: 11/26/2018(UTC)
Posts: 1

I've run into a peculiar problem when using TARGIT.

From time to time i need to change/add attributes/dimensions/calculated measures to the cube which my different analyses uses. The issue is, that whenever i deploy these changes or additions the cube simply disappears from TARGIT.

All the various charts and such state error because the cube is missing. I cannot find it when i try to add a new visualization and nor is it visible when i look in the TARGIT management under connections.

What i then need to do, is do a full process of the cube for it to reappear in TARGIT once again, and also in the connections tab under management.

Meanwhile, i'm able to access it in Visual studio and in Management studio where it is functioning fine.

Any suggestions? Thanks in advance!
Users browsing this topic
Anonymous
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error

We use cookies to improve your site experience, but they also provide us with information on your use of our website.
To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our Privacy Policy. By continuing to browse the site, you are consenting to our use of cookies.

ok