en
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.
Options
Go to last post Go to first unread
Michael Rømer  
#1 Posted : Thursday, December 6, 2018 9:44:56 AM(UTC)
Michael Rømer
Rank: Newbie

Groups: extranet\Forum
Joined: 11/30/2018(UTC)
Posts: 2

Hi

I have an issue, where I can't seem to get the slider to show in the Targit Anywhere environment. It shows up, and works, inside the client. Does the functionality not work in Anywhere, or am I simply doing something wrong? :)

Thanks in advance
Michael Rømer  
#2 Posted : Thursday, December 6, 2018 3:11:38 PM(UTC)
Michael Rømer
Rank: Newbie

Groups: extranet\Forum
Joined: 11/30/2018(UTC)
Posts: 2

Managed to find this old post from way back, which states the functionality is not supported by the NET version. I gather that that is what's happening here. Maybe someone could verify? :)

https://www.targit.com/e...=posts&t=266#post661
Ole  
#3 Posted : Monday, December 10, 2018 7:57:23 AM(UTC)
Ole
Rank: Administration

Groups: extranet\Forum
Joined: 4/7/2011(UTC)
Posts: 448

Hi Michael,

Yes. I can confirm that the Time Slider feature is a Windows Client feature only.

BR / Ole
I work as an employee with TARGIT A/S. Any statement made by me in this forum represents my own opinion and state of mind, and is not necessarily related to or representative of TARGIT A/S.

UserPostedImage Ole Dyring
Users browsing this topic
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error

We use cookies to improve your site experience, but they also provide us with information on your use of our website.
To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our Privacy Policy. By continuing to browse the site, you are consenting to our use of cookies.

ok