en
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.
Options
Go to last post Go to first unread
Tim R. Hansen  
#1 Posted : Thursday, April 4, 2019 5:51:57 AM(UTC)
Tim R. Hansen
Rank: Advanced Member

Groups: extranet\Forum
Joined: 4/25/2016(UTC)
Posts: 20

Hi.

I have alot of reports where i'm using a amount measure, which i would like to change to amount rep measure.

Is this possible to do, without lossing all the criterias and calculations made to the report?

Thanks!
Ole  
#2 Posted : Thursday, April 4, 2019 6:00:12 AM(UTC)
Ole
Rank: Administration

Groups: extranet\Forum
Joined: 4/7/2011(UTC)
Posts: 503

Hi Tim,

You can do it one object at a time. Go to Define mode. In the Source data tab, drag the new measure and place it on top of the already selected measure, also in the Source data tab. This will replace the measure without breaking any calculations.

Alternatively, if you have many reports, locate the physical files on your TARGIT server. Open these files in e.g Notepad and do a Search and Replace. Of course, take a backup of the original files before you do this.

BR / Ole
Ole Dyring
Tim R. Hansen  
#3 Posted : Thursday, April 4, 2019 7:48:30 AM(UTC)
Tim R. Hansen
Rank: Advanced Member

Groups: extranet\Forum
Joined: 4/25/2016(UTC)
Posts: 20

Hi Ole.

Thanks alot!! That's a life saver :D

BR Tim
Users browsing this topic
Anonymous
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error

We use cookies to improve your site experience, but they also provide us with information on your use of our website.
To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our Privacy Policy. By continuing to browse the site, you are consenting to our use of cookies.

ok