TARGIT søger en Cloud-udvikler

Er du klar til at tage din udviklerkarriere helt op til skyerne? Træd ind i en dynamisk rolle, hvor du får muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier, og samtidig får høj grad af indflydelse og ansvar i en førende international IT-virksomhed.

TARGIT leder lige nu efter en Cloud-udvikler, der vil være en nøglespiller i vores talentfulde team. Sammen vil vi skubbe grænserne for vores cloud-platform og skabe banebrydende løsninger.

 

Lokation: Aalborg, Danmark

Timer: Fuld tid (37 timer)

 

Hvem er vi?


TARGIT er en ledende udbyder af business intelligence (BI)- software til et væld af forskellige brancher og virksomheder rundt om i hele verden.

Hos TARGIT samler vi på skarpe og kreative mennesker, som brænder for at hjælpe virksomheder med at yde bedre ved at sikre flere datadrevne beslutninger i hele organisationen.

Vi er samlet set 75 ansatte fordelt på vores kontorer i Aalborg, Belgien og Florida. Derudover har vi distributører og partnere i en lang række europæiske lande, Australien og i Sydamerika. 

Hos TARGIT kan vi give dig en arbejdsplads, hvor der er:

 • højt til loftet
 • plads til dig og dine idéer
 • en fantastisk kombination af både kompetente og ret sjove kollegaer fra 23-65 år
 • sundhedssikring, så du er i de bedste hænder, hvis uheldet skulle være ude
 • og sidst, men ikke mindst, massage-, morgenmads- og frokostordning samt sodavand, frugt og bland-selv-slik ad libitum

Vi vil gerne se os selv som ét samlet team – ja, en stor familie. Hos TARGIT er trivsel og socialt samvær i fokus, og netop derfor er vi også virkelig stolte af, at størstedelen af vores medarbejdere har været hos TARGIT i mange, mange år. Vores ”ældste” jubilar kan fejre, intet mindre end, 31-års jubilæum i år. Er du først en del af teamet, kan det være svært at give slip igen!

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

 

I TARGIT arbejder vi med Cloud-versionen af TARGIT Decision Suite, som skal understøtte TARGIT’s SaaS-strategi. Vi har valgt Azure og Kubernetes som vores fælles Cloud-platform for alle vores SaaS-kunder og søger derfor en udvikler, som kan medvirke til en succesfuld implementering, samt løbende sikre at platformen automatisk skalerer optimalt i forhold til performance og omkostninger. Dette arbejde involverer de nyeste Microsoft Azure-teknologier, herunder Blazor samt et mål om en stateless micro services-arkitektur.

Uanset din erfaring og kompetencer, vil du træde ind i en rolle med masser af ansvar fra starten og gennem opgaveløsning med et særdeles erfarent team, vil du hurtigt få opbygget masser af ny viden.

Opsummeret vil dine vigtigste opgaver blive:

 • Løbende videreudvikling af vores Azure infrastruktur
 • Integrere services og værktøjer til overvågning, logning, support og løbende optimering af TARGIT Cloud’s Azure infrastruktur.
 • Etablere og dokumentere processer – herunder udvikling, deployment, release og overvågning – i samarbejde med kolleger i Cloud-teamet.
 • Yde teknisk 3rd level support.
 • Deltage aktivt i det løbende strategiarbejde som sikrer, at vi konstant udvikler TARGIT’s cloud-arkitektur.
 • Deltage i DevOps-aktiviteter, såsom fejlfinding i og optimering samt deployment af cloud-infrastruktur.

Din daglige gang vil være på vores hovedkontor i Aalborg, hvor hovedparten af vores R&D-team på 20 medarbejdere er baseret. Her får du mulighed for at sparre med særdeles dygtige og erfarne kolleger, som brænder for at lave markedets bedste Business Intelligence-produkt. Du vil samtidig blive en del af en international virksomhed, hvor du også vil have jævnlig kontakt med den resterende del af vores R&D-team i Polen.

 

Hvem er du?

 • Baggrund: Du kan enten være nyuddannet bachelor, kandidat eller lignende fra en IT-uddannelse (datalogi, software ingeniør, etc.) eller du kan have flere års relevant udviklererfaring.
 • Software skills: Har praktisk erfaring med C#/.NET.Har du arbejdet med en eller flere cloud-teknologier (ikke nødvendigvis Azure) er det naturligvis en fordel:
  • Vi benytter bl.a. følgende teknologier i dag: Kubernetes, Fractal, Bicep, Traefik, OpenID, Blazor, ARM Templates, Azure DevOps, Azure App Service, Azure AD B2C, Azure Cosmos DB, New Relic, FluentBit, Azure SQL, Azure Service Bus.
 • Generelt: Gode engelskkundskaber i skrift og tale samt gode kommunikations- og samarbejdsevner. Derudover at du er nysgerrig på og hurtig til at sætte dig ind i nye emner.

 

Hvordan bliver du en del af TARGIT?


Kan du mærke dét? Sommetider føles det bare helt rigtigt. Vi kender dét, for vi har allerede samlet 75 af de helt dygtige mennesker på teamet, så hold dig ikke tilbage – grib chancen, for den er her kun nu!

Skriv "Ansøgning: Cloud-udvikler" i emnefeltet og send din ansøgning og CV til hr@targit.com hurtigst muligt, så vi kan finde ud af, om vi er et match for hinanden.

Startdato: Hurtigst muligt

For yderligere spørgsmål til stillingen kontakt Head of Development, Jakob Bak, på tlf. 26286500 eller jb@targit.com.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Originally published May 15, 2024. Updated June 14, 2024