Careers

Join us

TARGIT is home for developers, number crunchers, UX designers, word jugglers, and BI specialists. Discover new career opportunities at TARGIT in Denmark or the United States.

Join to make an impact.

Open Positions

Studiemedhjælper til marketing
Er du på udkig efter værdifuld erfaring inden for marketing i en global virksomhed med højt til loftet og stor fleksibilitet? Hos TARGIT leder vi lige nu efter en skarp studiemedhjælper, som kan assistere vores danske og amerikanske marketingteam i både Danmark og USA.
Cloud-udvikler
Vi har valgt Azure og Kubernetes, som vores fælles Cloud-platform for alle vores SaaS kunder og søger derfor en udvikler, som kan medvirke til en succesfuld implementering, samt løbende sikre, at platformen automatisk skalerer optimalt i forhold til performance og omkostninger.
Frontend-udvikler
For at understøtte TARGIT’s fortsatte vækst, leder vi efter en dygtig frontend-udvikler til vores udviklerteam, hvor vi bygger en førsteklasses BI platform til vores 1500+ kunder. Dit ansvarsområde vil spænde fra analyse/design til en færdigudviklet, testet og implementeret løsning.
Software Tester
Vores udviklingsafdeling er i fuld gang med at opbygge en automatiseret testplatform. Derfor søger vi en software tester, der på samme tid kan holde vores manuelle testapparat kørende.

Open positions

If you wish to apply unsolicited, please send an application electronically using the following address: hr@targit.com